Luister
Live
12 november 2021 - 15:00
Deel dit artikel:

Lijsttrekker LOKAAL HEEZE-LEENDE

HEEZE-LEENDE - Tijdens haar ledenvergadering van woensdag 10 november in dorpshuis ´t Perron in Heeze, heeft de politieke partij LOKAAL HEEZE-LEENDE de heer TOON SNOEIJEN benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Hij is getrouwd met Els en is samen met haar de trotse ouders van twee dochters en vijf kleinkinderen.

Toon is een geboren en getogen Heezenaar, woont in de Schoolstraat in Heeze, is 66 jaar en geboren in de boerderij op de plek waar nu in Heeze ’t Perron staat.
Hij is werkzaam als Technische Projectleider bij deuren fabrikant Berkvens in Someren.

In de gemeenschap is Toon lang actief en betrokken geweest onder meer in de paardensport, de organisatie van het carnaval en was ook al meer dan 40 jaar voorzitter van de Brabantse dag groep Vriendenkring Snoeijen.
Vanaf 2016 is hij tevens als vrijwilliger betrokken bij het Brouwershuis in Leende.
Vanuit zijn maatschappelijke betrokkenheid en lokale verbondenheid is Toon vanaf 2017 politiek actief. Eerst als fractie ondersteuner en - vanaf het moment dat Nico van der Palen zijn functie als fractievoorzitter neerlegde en zijn politieke carrière beëindigde - sedert december 2020 als raadslid.

Traditioneel is ‘Behoud van het Dorpse Karakter’ van de kernen Heeze, Leende, Sterksel en Leenderstrijp een kernpunt in het verkiezingsprogramma van LOKAAL Heeze-Leende. Toon is daar een warm voorstander van, maar wil dit punt versterken door speciale aandacht voor het buitengebied onder het motto: ‘Zonder Verzorgd Buitengebied geen Sprankelende Kernen’.

Als lijsttrekker zal Toon in overleg met fractie en bestuur nu leiding gaan geven aan de afronding van het verkiezingsprogramma 2022 van LOKAAL Heeze-Leende en de samenstelling van de kieslijst van zijn partij. LOKAAL Heeze-Leende verwacht dat die in de maand december 2021 ter goedkeuring aan de ledenvergadering aangeboden zullen kunnen worden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug