Luister
Live
28 november 2021 - 14:30
Deel dit artikel:

Johan Cuijten lijsttrekker VVD Heeze-Leende

HEEZE-LEENDE - De gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022 komen met rasse schreden dichterbij. Reden voor de VVD Heeze-Leende om hun lijsttrekker te kiezen. Tijdens de algemene ledenvergadering op 27 november is Johan Cuijten benoemd tot lijsttrekker.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Nummer 1 en 2 zijn bekenden in de raad
Johan: “Ik voel me zeer vereerd dat ik als lijsttrekker ben gekozen en dat ik daarbij het vertrouwen van de volledige VVD-achterban heb”. Johan is voor velen in Heeze-Leende een bekende. Hij is geboren en getogen in Heeze, is al jaren samen met zijn vrouw ondernemer in Heeze en is door de jaren heen bij vele verenigingen en stichtingen betrokken geweest. Sinds augustus 2020 is hij raadslid: “Ik vind het mooi om iets voor de gemeenschap te kunnen doen. Het is goed wonen in Heeze-Leende en de uitdaging is om dit met elkaar vast te houden”.

Johan weet zich gesteund door Miranda ten Hout: “zij staat 2e op onze kandidatenlijst en we gaan samen de campagne in”. Miranda is in 2015 met haar man in de gemeente komen wonen en in korte tijd helemaal ingeburgerd geraakt. Sinds maart 2018 is zij raadslid in Heeze-Leende voor de VVD. Miranda: “Ik voel me helemaal Heeze-Leendenaar en wil hier niet meer weg. Ik heb me de afgelopen vier jaar in de raad hard gemaakt voor de inwoners en ondernemers in onze gemeente en wil dat graag voortzetten”.

Robert Groenewoud als wethouderskandidaat
De doorgewinterde Robert Groenewoud is de wethouderskandidaat van de VVD Heeze-Leende. Robert is al jaren raadslid voor de VVD in Heeze-Leende. Hij staat bekend als een zeer kundig raadslid en heeft ruime inhoudelijke bagage. Robert: “Ik wil mijn politieke ervaring graag als wethouder inzetten. De komende jaren staan er veel veranderingen op stapel, waar ik graag m’n bijdrage aan lever”. Of VVD Heeze-Leende na de gemeenteraadsverkiezingen daadwerkelijk in de coalitie komt, moet natuurlijk nog blijken.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug