Luister
Live
12 januari 2022 - 07:00
Deel dit artikel:

PvdA Heeze-Leende gaat vol voor meer betaalbare woningen voor onze inwoners en een fijne, socialere leefomgeving

HEEZE-LEENDE - PvdA lijsttrekker Marten de Lange is volstrekt duidelijk : “Deze verkiezingen gaan wat de PvdA betreft over oplossingen voor de wooncrisis. Wij weten wat er in Heeze-Leende speelt, wij weten welke problemen er zijn en wij hebben oplossingen. Wij staan voor een socialer Heeze-Leende waar woningen eerlijker verdeeld zijn.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Er zijn in Heeze-Leende te weinig betaalbare woningen beschikbaar voor onze jongeren en voor onze senioren. De woningen die vrij komen worden opgekocht door beleggers of worden toegewezen aan de hoogste bieder, die vaak van buiten onze gemeente komt. De PvdA vindt dat onze jongeren en senioren recht hebben op een passende woning. Een goede samenwerking tussen de gemeente en de woningcorporaties is zeer belangrijk. Bij deze samenwerking dient de gemeente het stuur in handen te hebben.

Op die manier lossen we de woningnood op en daardoor zorgen we voor een betaalbaar thuis voor iedereen, in een fijne omgeving. Thuis en thuis voelen zijn kernwaarden voor onze inwoners, jong of oud, “gewone” mensen, maar ook mensen die een ( extra ) steuntje in de rug nodig hebben.

Het moet socialer in Heeze-Leende, we moeten naar elkaar omzien, de Bibliotheek en de Dorpshuizen zullen open blijven, waarbij bereikbaarheid voor iedere inwoner en elke vereniging voorop staat”

Samen gaat ons dat lukken, stem sociaal, kies PvdA!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug