Luister
muziek
20 maart 2022 - 19:00
Deel dit artikel:

LOKAAL Heeze-Leende; kiezers bedankt!

HEEZE-LEENDE - LOKAAL Heeze-Leende: "Wij bedanken alle kiezers die op ons gestemd hebben en in het door hen gestelde vertrouwen. We blijven als de grootste lokale partij op onze vertrouwde manier de belangen behartigen van onze inwoners en onze gemeente, met haar mooie dorpskernen. Wij feliciteren alle gekozen raadsleden met hun behaalde resultaat. Samen gaan we er iets moois van maken. 

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

En hoe nu verder ......

Na onze mooie winst is het tijd voor de volgende stap. Alle partijen hebben het beste voor met onze gemeente, de programma's komen ook voor een groot deel overeen. Ons inziens wordt het daarom tijd voor een nieuwe, moderne manier van politiek voeren met meer ruimte voor debat en ideeën. Een raadsbreed gedragen programma zal daarin een mooi middel zijn. Een programma van - en voor de raad met veel draagvlak van onze inwoners. Veel partijen geven ook aan hier over mee te willen nadenken. De komende weken zullen wij dit dan ook uitvoerig met hen gaan  bespreken. Uiteindelijk zullen de gesprekken moeten leiden tot een mooi programma en een enthousiast nieuw college. Wij hopen snel op meer
nieuws, wij hebben er in ieder geval zin in.

Uiteraard kan iedereen ons volgen op social media, via facebook en twitter. Op onze website www.lokaal-heeze-leende.nl. staat meer informatie. Wil je graag een actieve bijdrage leveren, dan ben je van harte welkom om aan te sluiten op onze achterbanbijeenkomsten. Tot snel!" 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie