Luister
muziek
18 maart 2023 - 08:30
Deel dit artikel:

Komt er nu ook een BBB afdeling in Heeze-Leende?

HEEZE-LEENDE- Het succes van de BBB zal niemand ontgaan zijn. Een groene golf op de Nederlandse kaart omdat deze nieuwkomer in de Provinciale Staten in bijna alle provincies de grootste partij is geworden tijdens de verkiezingen van woensdag 15 maart.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

De vraag is nu: komt er een lokale afdeling van de BBB in Heeze-Leende? Als het aan de BBB ligt wel. "We hebben een aardverschuiving veroorzaakt in het hele land. De mensen zijn het zat dus laten we op zoveel mogelijk plekken zorgen voor het BBB geluid." Dat de BBB ook lokaal mee gaat doen in veel gemeenten bij de gemeenteraadsverkiezingen lijkt voor de hand te liggen. "We hebben een enorme aanhang die achter ons staat door het hele land. Miljoenen mensen hebben op ons gestemd dus we gaan het zien de komende jaren", aldus BBB.

Burgemeester Paul Verhoeven: "de kiezer heeft gesproken door het uitbrengen van z’n stem en daar is een duidelijke winnaar uitgekomen. Felicitaties voor de BBB en ik wens het veel succes in de Eerste Kamer en in ons provinciebestuur." Of BBB ook in Heeze-Leende een partij gaat starten is nog niet duidelijk: "Ik heb nog geen geluiden waargenomen dat de BBB in Heeze-Leende lokaal wil gaan meedoen maar dat zou ook een beetje vroeg zijn aangezien de eerstvolgende gemeenteraadsverkiezingen pas in 2026 zijn", aldus de burgemeester.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug