Luister
muziek
21 november 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

CDA kandidaten delen standpunten voor aankomende verkiezingen

HEEZE-LEENDE - Met de verkiezingen in zicht hebben prominente leden van het CDA hun standpunten en visies gedeeld, gericht op een hoopvolle toekomst en diverse beleidskwesties.

heeze-leende24
  / advertorial
Advertentie

Henri Bontenbal, lijsttrekker, benadrukt de noodzaak van solidariteit, saamhorigheid en gedeelde verantwoordelijkheid in de opbouw van een fatsoenlijke samenleving.

Eline Vedder pleit voor een agrarisch beleid dat vertrouwen als kern heeft. Ze benadrukt dat bewezen studies en innovaties moeten worden geïmplementeerd om natuur en landbouw in harmonie te laten floreren. 

Derk Boswijk bracht het onderwerp drugsbeleid ter sprake en waarschuwde voor de verwoestende impact van drugs op de samenleving. 

Inge van Dijk richtte haar aandacht op het belang van verenigingen als fundamenten van de samenleving. Ze benadrukt de noodzaak om verenigingen de vrijheid, ruimte en aandacht te geven die ze verdienen. 

Deze visies van CDA-kandidaten weerspiegelen de diversiteit van standpunten binnen de partij, met een focus op eenheid, vertrouwen, veiligheid en gemeenschapszin in aanloop naar de verkiezingen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug