Luister
muziek
15 Maart 2024 10:00
Deel dit artikel:

Dennis Keuten start noodgedwongen eigen fractie

HEEZE - Na het vertrek van Jan de Bruijn bij LOKAAL Heeze-Leende werd vrijdag bekend dat het volgende lid van de partij noodgedwongen stopt bij LHL en verdergaat als een eenmansfractie.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Dennis Keuten staat bekend als een kritisch raadslid met goede dossierkennis en in de besluitvorming altijd kiest voor de inhoud, wat goed is voor onze gemeente. Het vertrek van Keuten bij LHL komt voor velen als een donderslag bij heldere hemel. Onder de naam Fractie Keuten start hij vanaf vrijdag 15 maart deze eenmansfractie. Over het exacte vertrek van Keuten is niet veel bekend maar uit de berichtgeving aan de gemeenteraadsleden lijkt het erop dat de drie overgebleven fractieleden van LHL deze keuze gemaakt hebben. Dennis Keuten is sinds 1996 actief voor LHL. Vanaf 2006 als fractieondersteuner en bestuurslid. Sinds 2010 is hij raadslid voor de lokale partij. De partij gaat door zijn vertrek veel kennis en deskundigheid missen die hij al die jaren heeft opgebouwd en vergaard.

Het lijkt onrustig in de partij na het vertrek van zowel de wethouder als een raadslid van LHL binnen twee weken. LOKAAL Heeze-Leende gaat hierdoor van vier naar drie zetels in de gemeenteraad.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug